Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2017 06:34 - мистерията бастет 1
Автор: bven Категория: Хоби   
Прочетен: 1149 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 копие от спиралата

                                                     Мистерията Бастет

Здравейте приятели!



Добре дошли! Радвам се на възможността да споделя с вас малка част от това, което за нас е Странджа планина или както някои чужденци я наричат Стрейндж маунтин /Странната планина/.

За нея знаем много - че е кръстопът и връзка: на два континента – Европа и Азия, на три морета – Черно, Егейско и Мраморно, на транспортни и културно-исторически коридори, на цивилизации. Но това, което не знаем е много повече. Част от неизвестното са тайните, мистериите на Странджа, съхранени от древността, та до днес. Една от тези мистерии е легендата за:

„Гробницата на Бастет”.

Преди да започна с моето изложение искам да споделя с вас и да се опитаме да намерим отговор на няколко въпроса:

1. Защо се прави този семинар?

- За да се направи нов старт за обединение на известни археологически факти, легенди, теории и метафизични информации за тайнствения обект, намиращ се в Странджа планина, до Малко Търново.

- Това е разговор за вероятната древна връзка на археологическия обект в България с Египет и по специално с известното египетско „божество” – Бастет.

- Това е среща при която е възможно дори да станем свидетели и да бъде документирано необичайно, паранормално явление

2. Какво искаме да постигнем чрез този семинар?

- Да се предизвика интерес в обществеността, на археолози и други заинтересовани специалисти и институции към тази интригуваща тема.

3. Какво ни е известно по темата – Мистерията Бастет?

- По времето на Людмила Живкова са правени разкопки.

- Има публикации, като тези на Мутафчиев в книгата му за Бастет, пророчества от ясновидката Ванга и др.

- През годините, в медийното пространство, спорадично са се появявали различни информации за тази местност.

- Историите са разпокъсани и покрити със забравата на времето.

4. Като първа стъпка, за да се създаде силен интерес и любопитство сред обществеността, считам за необходимо да се припомни известното, както и да съберем допълнителна информация по темата.

Сега ще ви разкажа за видението-предсказание, което получих, но само след това „кратко” въведение...

Имам усещането, че ми предстои нещо много интересно, вълнуващо и важно в моя живот. Нещо, което може да засегне живота и на други хора. Какво е то? Започнах да сумирам мислите си в кратки записки. Никога до сега не бях писал. Същевременно се питам:

1. За какво ли пиша това, след като не мисля, че ще е нещо особено оригинално за когото и да било? Защото каквото и да кажа, то или е вече казано, или е написано от други, или е общоизвестна истина.

2. Не искам да уча никого на нищо. Мъдростта на учителите е известна от както свят светува и който иска, може да се учи от тях.

Може би започнах тези записки най-вече, за да подредя мислите си и защото в момента имам време за това. Ако в живота си съм попадал в някои необичайни, екстремни ситуации, то те са интересни само за мен. Все пак те ми помогнаха да преоткрия простите истини, които са заложени във всеки един от нас. Както се казва “открих” душата си. За мен сега е най-интересният период от живота ми, защото след дълго блъскане по света се уверих, че “всичко е суета и гонене на вятъра”. Но открих също така смисъла на престоя ми на този свят. Или както бе казал един мъдрец: „Вършейки безсмислени неща, аз открих смисъла на живота”. Разбрах кой съм, къде принадлежа и какво ме прави щастлив.

Искам да кажа, че по принцип не вярвах в предсказания. Най-малко, че самият аз мога да “видя” нещо в бъдещето или в миналото.

Като малък многократно сънувах един и същи кошмарен сън и винаги се събуждах на едно и също място. А това място беше моментът, в който се блъсках във влак и малко преди да ме прегази се събуждах. С годините този кошмар започна да се явява по-рядко и някъде след тийнейджърските ми години спря.

Докато на 11 юни 1996 година ми се случи случката!

Сега живея втори живот. Все се питам защо ли Господ ме остави тук. Там, където попаднах беше много приятно, пълно с нещо което като че ли ми беше познато. Или може би не?

И така, след като се пооправих от катастрофата, започнах да усещам и “виждам” света по различен начин. Уж беше същия, но и не беше. От време на време медитирах. Медитациите, ставаха много силни и ярки. В началото имах чувството, че нещо сериозно не е наред с мен. Започнах да получавам видения, да “разговарям” с видения и с една дума, мислех си че започвам да “откачам”. За това и не споделях с никого какво ми се случваше. Разбира се това ми състояние се проточи във времето. То не стана за един ден. Започнах да споделям с някои от близките ми приятели какво ми се случва. Скритата идея беше да разбера тяхното мнение, за степента на лудост, която ме е обхванала. Време ли е да търся лекарска намеса или не. За мое учудване всичките ми приятели приемаха с уважение и известен респект разказите ми.

- И така от началото на 1997 аз имах невероятното удоволствие и щастие да започна да разговарям с енергията, която наричам Исус. Научих и си припомних много истини. Открих себе си. Научих се как да бъда щастлив. Бяха ми припомнени Божествените закони.

- Явиха ми се много образи, които успях да нарисувам. Повечето от тях в последствие бяха идентифицирани от други хора. Това бяха образи на посланици на „Бялото братство” от различни страни и епохи.

- Имах възможност да се уверя в лечебната сила на Енергията.

- Получих видения и предсказания, които за мое най-голямо учудване се оказаха и оказват изумително точни, някои от които са описани в записките, които си водех.

А сега по същество: Съвсем на кратко ще опиша видението, получено в серия от медитационни сеанси, от 2001 до 2002 година, като искам да отбележа, че по това време аз живеех в Лас Вегас и нямах никаква представа, че този район е бил обект на интерес от Българската държава, в лицето на Людмила Живкова, за разкопките правени на това място, за предсказанията на феноменалната пророчица – Ванга и други източници:

ВИДЕНИЕТО

- В България, планина Странджа, област около Малко Търново се крие може би най-големия секрет, носещ информация за миналата история на земята, за зараждането на човечеството и за възможното му бъдеще.

- Информацията е в нещо като капсула на времето и устройство за свързване с Отците основатели.

- Там е едно от местата за възможна директна връзка, за установяване на контакт с Неизвестното.

- Това, което предстои да се случи ще окаже влияние на човечеството и ще даде решителен тласък в познанието и самоопределянето на хората и тяхната връзка с Вселената.

- Свързано е и с археологическо откритие на останките на същество, имащо връзка с древния Египет.

- Това същество го видях поставено в саркофаг. Има два саркофага, единият е каменен, а другият намиращ се вътре от някакъв черен лъскав материал.

- Съществото има маска на лицето. Маска с образ наподобяващ котка или лъв.

- До главата му има малка пирамида, от жълтеникав материал, може би злато с око на върха и две цилиндрични тръби от различен метал (мед и цинк).

- Най главното е това, което е в ръцете му. Устройство или уред, изобщо нещо имащо цилиндрична форма. Поради енергийното поле около него не можех да видя подробности.

- Това устройство е средство, съдържащо всякаква информация за историята на Вселената, на Земята и човечеството не само 2000 години назад, не 10000, не 100000, а 100 милиона години и повече, до предела на нашите интереси.

- То дава отговор и за нашето настояще и нашето бъдеще.

- Това е средство за връзка с Космическия разум.

- Съществото в саркофага има връзка с древния Египет.

- Има и съкровища, които му са поставени в няколко древни минни галерии, намиращи се в района, които след това са били затрупани.

- Над затрупаната галерия със саркофага има голяма скала.

- В определени моменти, до скалата може да се види енергийно поле, във вид на светлина.

- Хората придружаващи съществото, участвали в поставянето на саркофага и затрупването на съкровищата са били отведени и умъртвени.



КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА СЪЩЕСТВОТО, НАМИРАЩО СЕ ТАМ

- След последния голям световен катаклизъм, известен ни като загиването на Атлантската цивилизация, отците Основатели решили да преместят небесно тяло, което да балансира Земята, което да спомага за ускорение развитието на интелекта, което да донесе светлина в тъмнината.

- Това небесно тяло е открито, проектирано, моделирано и поставено в орбита около Земята преди около 11000 години. Това небесно тяло известно ни като Луната не е било в орбита преди това.

- При поставянето му в орбита около Земята се е образувала огромна приливна вълна, която е предизвикала всемирен потоп. След преместване на Луната на предвидената орбита, потопа е спаднал. Той е продължил в различните области на земята до 50 дни.

- Няколко хиляди години след това на Земята са били изпратени учители, за да подпомогнат развитието на цивилизацията. Един от центровете е бил в древен Египет.

- По различни причини, един от първите посветени ученици и в последствие превърнал се в главен учител в Египет е поставял маски на лицето си. Може би за да прикрие белег на лицето. Тези маски са имали образ на лъв или котка.

- В негова чест е бил построен монумент известен ни в днешно време като Сфинкса на Египет. В оригиналния си, непреработен вид той е имал лъвска глава.

- Обожествения приживе учител е живял около 800 години. При наближаване на момента за преминаването му в другото измерение, той идва в това отдалечено място - Станджа планина. Главно, за да скрие този уред, това устройство за връзка с Вселената, който да бъде открит отново, когато човечеството е готово за това.

- Този район е бил известен в Египет, като един от главните доставчици на високо-енергийно заредени изкопаеми като метали, минерали, кристали и др.

- Тези материали са били използвани за изработка на египетските цилиндри, използвани масово от населението.

- Времето на връзката с Отците- основатели е дошло!

- Сега знам точната дата за това събитие!

- Аз съм готов за това!

- В началото ще има само неколцина посветени, които ще са свидетели и участници.

- Скоро след това ще се развият събития, засягащи цялото човечество.

Това е в резюме, първоначалната информация, която получих. Разбира се от гледна точка на нормалното човешко мислене, всичко изглежда много грандоманско, фантастично и непостижимо. Но след обучението на Исус, аз виждам света по друг начин.

- Тази информация е толкова силна, толкова вдъхновяваща, толкова вълнуваща, че ме накара да променя изцяло и окончателно начина си на живот. От жител на Лас Вегас, с добра кариера и социално положение аз в момента съм безработен жител на село Сливарово (Кладара), до Малко Търново, на 500 метра от река Резвая (Резовска), до границата ни с Турция. В селото има седем жители,... а аз съм осмия.

- И така през 2004 година се върнах окончателно в България. Тук открих, че за района в Станджа, има доста събития потвърждаващи информацията, която получих в Америка. Всеки от фактите и събитията свързани с легендата за гробницата на Бастет само затвърждава увереността ми в правилността на пътя, който съм избрал. Изпълва сърцето и душата ми с радост и щастие от директното ми участие в невероятните събития развиващи се в момента.

Ето някои от фактите и събитията, които открих, че са свързани с легендата за гробницата на Бастет.

Бастет (Баст) е богиня от Египетския пантеон. Тя е покровителка на радостта, любовта, плодородието и веселието. Покровителка е на бременните жени.

Тук ще отворя една малка скоба за историята на Хор - Богът Слънце на Египет отпреди 3000 години пр. н. е., която е следната:

- Хор бил роден на 25-ти декември, от девицата Изида Мери.

- Неговото раждане е съпроводено от звезда на Изток, която кара трима крале да я следват, за да се поклонят на новородения спасител.

- На 12 години  бил учител на заблудени деца.

- На 30 бил покръстен от лице познато като Анап и така започва мисията си на духовен водач.

- Хор имал 12 ученика /последователи/, които пътували с него, свидетели на чудеса като излекуване на болни, или ходене по вода.

- Хор бил познат под много имена, като „Истината”, „Светлината”, „Богопомазан Син”, „Божий Пастир”, „Божи Агнец” и много други.

- След като бил предаден от Тифон, Хор бил разпънат на кръст, погребан и след три дни възкръснал.

Тази история, като че ли ни е позната .
                                                                                            продължава...



Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, bven. Историята с Хор п...
14.09.2017 11:02
Здравей, bven. Историята с Хор поразително прилича с тази на Исус Христос; 12 ученика, преподавал на деца, на 30 г. духовен водач, предаден, разпънат на кръст, възкръснал. Ходи съм на Градището, най-високия връх в Странджа( българската част) и под върха, където е гробницата на Бастет. Хората от Малко Търново са раздвоени, а първия път беше веднага, след като прочетох книгата на Кръстьо Мутафов( днес ако беше жив щеше да има имен ден).
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868993
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава