Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2014 15:17 - Червените глисти из родните "икономисти"
Автор: kerkenez Категория: Политика   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Подир мракобесното 45 годишно робство и 25-те години на вандалски, престъпен преход, позитановските ченгета продължават да държат в тотална шапатация целокупното българско народонаселение! При всяко дясно или поне опитващо се да бъде дясно управление, което успее да се добере до властта, въпреки грандиозните машинации, манипулации и тоновете гюбре, които червената пропаганда излива, мигом от Позитано плъзват червените социолози, политолози, идеолози и некролози, да вият по вестници и студия, как държавата е абдикирала от социалните си функции и клетите обитатели на страната масово се изпонатръшкват от глад, мизерия, дезинтерия и холера. Успеят ли червените да се докопат отново до министерските кресла, мигом изчезват всички страдающи и обеднели, навсякъде се възцарява благоденствие и просперитет, а беззъбите баби - поддръжници на червената мафия, както и пребрадените кадъни на ДПС-то, в миг се превръщат в усмихнати, розовобузести колхознички, закичени с китки здравец зад ушите, които дръзновено се гъзнисват по поля и ливади, вдъхновени и окрилени от топлата, майчинска грижа на Партията.  Днес отново сме свидетели на същата брутална, цинична, мръснишка подмяна, но на никого не хрумва дори да я спомене! Намаляха ли сметките за ток, увеличиха ли се пенсиите, заплатите, работните места? Категорично не. Къде са тогава загиващите от глад, болнавите, хромите и недъгавите, как тъй изчезнаха още през май 2013, като пенсиите ще се увеличават чак през юли 2014-та? Живот на заем ли живеят, накъмто Северна Корея ли ги изнесоха, да поблагоденстват там, дорде дойде ред родната Партия да ги ощастливи? Мълчат и социолози, и политолози, и идеолози, а некролозите си се увеличават, но друго си е да пукнеш от мизерия под управлението на Партията, вместо под управлението на омразните десни, нали? Нищо, че докато те залъгва с някакви мършави увеличения, червената мафия краде милиарди, обричайки и правнуците ти на същата мизерия, в която тънеш и ти. 
Тия деня обаче се явиха и едни нови играчи в общата кохорта от червени блюдолизци  - "експертите-икономисти" (първият лаборантин на държавата - др. Костов - не беше ли от същата гилдия?). По време на мандат на уж лявата БСП, тези другари внезапно прозряха, че за да има икономика и просперитет, людете трябвало да работят. Тук искам дебело да подчертая  - да работят, а не да чакат някой да им създава работни места, особено ако под този "някой" се подразбира държавата! Ха сега де?!? Че санким по времето на Костов, царя, предишната тройна, ГЕРБ, не трябваше да се говорят баш тия неща? Що тогава същите другари масово виеха как държавата трябвало да дава на "бедните", ама дума не обелваха, че тия "бедни" са бедни по тяхна си вина и пак тяхна е отговорността да променят статута си? Санким тия "експерти" са се осеферили едва сега? Или от "Позитано" вече са наясно, че с лакомията и некадърността си, за 65 години "народна власт", така съсипаха страната, че съвсем скоро и Господ няма да може да ни помогне, ако продължим да развъждаме цигани, да гоним навън кадърните и работливите, и да залъгваме лумпенажа със соени кебапчета и голи лозунги? 
Единственото спасение за България е незабавно обединение на читавите десни партии около ГЕРБ  - "22 Септември", евентуално РЗС, евентуално СДС, ако проявят разум и напуснат бардака на костовите комунисти, и незабавни стъпки за ликвидиране на престъпната червена партия БСП! Най-добрият начин за това е чрез иницииране на национален референдум. С радост ще похарчим двадесетина милиона за допитването, за да си спестим поне стотина милиарда от кражбите на позитановската мафия, които ще успее да осъществи в следващите десетина години, докато още шават празноглавите селяндури, продължаващи да гласуват с червената бюлетина! 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kerkenez
Категория: Политика
Прочетен: 130665
Постинги: 50
Коментари: 31
Гласове: 80
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930