Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2014 21:26 - За демократичната битка на дясното, класовата борба на лявото и оставащия за народа неизменен среден
Автор: kerkenez Категория: Политика   
Прочетен: 975 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Левите се хвалят на лягане и на ставане, че имали идеология, а пак ни заливат с мухлясала демагогия. Били силни и оцелели сто и кусур години, щото под мишницата, освен всичкото отмъкнато сирене, могли да носят и по няколко дини. През ден си правят партийни конгреси, четат манифести, разиграват пиеси, клеймят и проклинат врагове и душмани, и вечно се жалват, че били неразбрани.

“Новите” десни сипят люти закани, как като дойдат на власт, ще затворят червената паст. Ще превърнат целия пролетариат - що е зинал, че пука от глад, в зализани бизнесмени с костюми и вратовръзки, а хазната от пари ще се пръска. Работническите каскети ще забранят със закон - като бурките във Франция, и ни дават сто процента гаранция, че Цариградско шосе ще заприлича на Champs-Йlysйes.

Атакистите правят всички на пух и на прах, понеже обещават без страх, че тутакси, щом дойдат на власт, ще прогонят далече от нас, де що има монополист и колонизатор, а топлината до всеки радиатор и тока за всеки вентилатор щели да бъдат безплатни за нас, тъй че било време да влизаме в час. Към всяко бурканче с кисело мляко - ама буквално към всяко, щяло да има и кюлче от злато, от недрата богати на нашите родни балкани. Егати! Тия съвсем ни взеха за идиоти. Воленчо, стига твори анекдоти!

Дудука и той на партиец се прави. Събрал десет мутри с вратлета по-здрави, обикаля страната и се пъчи като народен трибун, но си вози и куфар с луксозен сапун, с който редовно да си мие сурата, кога го уцелят на електората ла**ата. Че е дребен мошеник тук няма съмнение, ала кой ни поднася туй пловдивско недоразумение, като някакъв изискан политически деликатес, а от него вони без следа от финес на гранива пача, овча лой и запръжки. Някой пак ще ни цака. Тия нямат задръжки!

Народът немее, и им се чуди, дали наистина са си луди или нас се мъчат да правят на паламуди и каракуди? Ресто, келемета! Видяхме ви и капацитета, и манталитета. И четири пъти ви казахме ясно, че не щем нито ляво, ни дясно, а искаме почтени политици и честно управление и избрахме такова - да няма съмнение. На Борисов и ГЕРБ пак дадохме власт, а вие отново се подиграхте със нас! Вървете си с мир, че ви чакат паветата, вече взе да ни писва и ни стягат каскетите. Ай сиктир бе, мошеници нагли червени! Няма време бе, вярвайте... нямате време!



Тагове:   БСП,   народ,   ГЕРБ,   Бареков,   десни,   леви,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kerkenez
Категория: Политика
Прочетен: 129236
Постинги: 50
Коментари: 31
Гласове: 80
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031